header-image

BSR introductiecursus

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ken je kleuren met het BSR-model

 

Wil je meer weten over leefstijlsegmentatie met het BSR-model?

Beleving en leefstijlen hebben een duidelijke plaats gekregen in onderzoek, beleid, productontwikkeling en communicatie. Wij horen vaak dat er in de praktijk behoefte is aan meer informatie over het BSR-model. En over het werken met de verschillende belevingswerelden van het model. Daarom organiseren wij regelmatig een introductiecursus BSR en leefstijlen.

Wat gaan we doen?

We gaan in op de achtergronden van het BSR-model en we nemen een kijkje in de verschillende belevingswerelden. Met praktijkvoorbeelden en filmpjes van de diverse werelden. Maar we gaan verder dan theorie alleen. We gaan ook actief met BSR aan de slag. Deze cursusmiddag is bedoeld voor mensen die in de dagelijkse praktijk met BSR werken of interesse in BSR hebben.

Wanneer?

In 2017 organiseren we BSR introductiecursussen op de volgende data:

dinsdag 12 september 2017

Tijd en locatie

De cursus vindt plaats bij SAMR (Leusden) van 13.30 tot 16.30 uur. 

Aanmelden

Aan de slag met BSR? Schrijf je in via het formulier hieronder. Omdat we echt actief aan de slag gaan, kunnen er maximaal 15 personen per cursus deelnemen. We moeten dus streng zijn: vol=vol. Mocht de gewenste datum al vol zitten, laten we dat direct weten. De cursus is kosteloos en vindt plaats bij SAMR in Leusden.

 

Inschrijfformulier introductiecursus BSR

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.