header-image

Case: hoe verstevig je de positie van Beebox

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Een box vol biologische producten

Je houdt van lekker eten. Je kookt graag zelf. Liefst biologisch. Probleem is dat je geen tijd hebt. En al helemaal geen inspiratie. Beebox helpt je uit de brand. Zij bezorgen wekelijks een box vol biologische producten. Direct van de boer. Zo bij jou de koelkast in. Met bijbehorende recepten.

Hoe houdt Beebox haar positie in de markt?

Beebox is de op één na grootste aanbieder van voedselboxen. Nummer één zelfs in biologische boxen. Die positie willen ze graag vasthouden en verstevigen. Waar liggen de beste kansen om dat te bereiken?

Leer jezelf en je klanten kennen

Om Beebox te helpen gaan wij continu op zoek naar kansen in de markt. Steeds weer bijsturen om de positie te verstevigen. We kijken naar consumenten, Beebox zelf, de concurrenten en plaatsen dat in de juiste context. In dit geval in de vorm van een abonnement. Zo kunnen we ieder moment bepalen wat relevant is. Steeds weer op zoek naar de nieuwe kansen voor Beebox. We zijn begonnen met een sessie om Beebox zelf en haar klanten te leren kennen. Daarvoor hebben we BSR gebruikt.

Er zijn nog veel meer potentiële klanten

Het BSR-profiel van Beebox was anders dan dat van haar klanten. Dat kan prima. Als je je richt op de lifestyle van je klanten. Dat is de kans die we voor Beebox hebben gevonden. Maar er is meer. Er zijn veel consumenten die hetzelfde profiel als Beebox hebben. En die zijn nog lang niet allemaal klant. Maar Beebox past van nature perfect bij deze klanten. En ook die kans is aan Beebox aangereikt.

Wil je meer weten over BSR? Neem dan contact op met Paulien Schieven.

Lees meer over BSR

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
The following two tabs change content below.
Webredactie

Webredactie

Webredactie

Alle berichten van Webredactie