header-image

Cendris Sluit 3-jarig contract met SAMR voor inzet SAMR panel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Leusden, 4 januari 2016 – Onderzoeksbureau SAMR (SmartAgent MarketResponse) en Cendris (onderdeel van PostNL) hebben een driejarig contract gesloten. Cendris gaat de komende drie jaar gebruik maken van het panel van SAMR voor haar onderzoek op gebied van campagne-effectiviteit en klantinzicht. Onderdeel van dit contract is de overname van Consumeningen, het consumentenpanel van Cendris. Consumeningen wordt samengevoegd met het panel van SAMR: De Onderzoek Groep.

Verdubbeling De Onderzoek Groep

Door de samenvoeging met Consumeningen, wordt De Onderzoek Groep bijna verdubbeld. Jorgen Botermans, algemeen directeur van SAMR: “De Onderzoek Groep is uitgeroepen tot het beste onderzoekspanel van Nederland. Dit willen wij zo houden en daarom zijn wij continu bezig met het waarborgen van die kwaliteit. Alleen zo kunnen wij onze klanten een representatief panel garanderen. Met de toevoeging van Consumeningen houden wij o.a. de paneldruk, weging en de kosten per complete beheersbaar.”

Cendris zet SAMR panel in.

De overname is onderdeel van een driejarig contract dat SAMR en Cendris hebben getekend. SAMR verzorgt de komende drie jaar voor Cendris datacollectie in de gevallen waarbij behoefte is aan een landelijk representatief panel. Riens Koopman, director van Cendris Inzicht & Campagnes: “De overname is voor ons een bewuste keuze. Hierdoor kunnen wij ons focussen op onze core activiteiten op gebied van kennis gedreven campagnemanagement en zijn wij toch verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig panel. De keuze voor SAMR is logisch, gezien hun jarenlange ervaring met dataverwerking en panelmanagement. Door de overname verbetert ook de kwaliteit van onze datacollectie voor onderzoek, doordat dit in een groter panel gebeurt.”

Over SAMR

SAMR profileert zich sinds 2015 als marktvindersbureau, op zoek naar kansen in de markt voor haar klanten. SAMR is één van de grootste en meest toonaangevende spelers op het gebied van klantbeleving en klantloyaliteit en heeft daarin inmiddels ruim 30 jaar ervaring opgebouwd. SAMR ondersteunt opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals financiële en zakelijke dienstverlening, overheid, energie, retail, transport en fmcg bij klantgedreven vernieuwing. Enkele opdrachtgevers van SAMR zijn: Achmea, ANWB, Jacobs Douwe Egberts, Jumbo, NS, Eneco, Ster en Dienst Publiek & Communicatie van de Rijksoverheid.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
The following two tabs change content below.
Webredactie

Webredactie

Webredactie

Alle berichten van Webredactie