header-image

Die Drie – gedragsveranderaars

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Ontsnappen uit geijkte patronen

Je zoekt naar een geniale oplossing om je klanten en medewerkers positief te beïnvloeden. Je brainstormt je suf en zoekt in scrumsessies naar het gouden ei. Maar de frustratie is groot wanneer je niet verder komt dan een uitgekookte oplossing waar iedereen al snel doorheen prikt. Eindeloos redeneren en creëren binnen dezelfde patronen. Het lukt maar niet om de kaders te doorbreken. Je wilt ontsnappen uit die geijkte patronen.

Of je nou meer producten wilt verkopen, je medewerkers gezonder wilt laten eten of zichtbaarder wilt worden bij jouw doelgroep.

De grote vraag is hoe je tot een doeltreffende en vernieuwende oplossing komt.

Die Drie is het antwoord.
Een multidisciplinair team van millennials. Een nieuwe generatie. Met een frisse blik en een berg creativiteit. Toekomstgericht. Met de kennis van nu, maar vooral; zonder beperkende kaders. Altijd op zoek naar de perfecte oplossing.

Die Drie verrassen en vernieuwen

Wij zijn gedragsveranderaars. We willen verrassen en vernieuwen. Met oplossingen en projecten die een beleving zijn en perfect aansluiten bij de kansen die binnen en buiten jullie organisatie liggen. Zonder ruis, maar met een diepe basis in data, gedrag en design.

We mengen ons in de doelgroep, lopen een dag mee en brainstormen op het strand. We dompelen ons onder in de context, spreken met experts en conceptualiseren in een café. Voor drie maanden worden we expert op jullie gebied. Maar dan zonder ons in de regels en kaders van een organisatie te verliezen.

Drie waanzinnige concepten

We werken soms op kantoor, maar vooral daarbuiten. Met een extreem gebruikersperspectief en creativiteit in elke fase van ons proces. Na drie maanden bieden we drie waanzinnige concepten aan die direct geïmplementeerd kunnen worden. Aansluiting en gedragsverandering gegarandeerd.

Of je je sales wilt verbeteren, het gedrag van medewerkers wilt veranderen of je doelgroep nog beter wilt bedienen. Wij doorbreken vastgeroeste patronen, brengen een bak creativiteit mee en bieden je echte doeltreffende en vernieuwende oplossingen.

Durf jij het anders te doen? Bel ons: 033 330 33 33.

Die Drie; gedragsveranderaars, fris en zonder kaders

Mail Tikor voor meer informatie

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.