header-image

Masterclass Blended Marketing

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bouwstenen voor jouw strategische plannen

 

Strategie op een bierviltje

Welke richting gaat jouw organisatie op in 2017? Misschien heb je zoveel ideeën dat je niet meer weet welke kant je op moet? Niet zo gek, want een wereld die zo snel verandert, vraagt om een andere manier van kijken. Een compleet andere benadering om te zien waar jouw kans in de markt ligt.

Willem Brethouwer, directeur en oprichter van SAMR, helpt je bij het vinden van die kans tijdens de masterclass Blended Marketing op vrijdag 15 september 2017. Strategie op een bierviltje, noemen wij het ook wel. Dat doen we namelijk letterlijk. 

Reacties van deelnemers vind je hier

De perfecte mix

Het begint allemaal met de perfecte marketingcocktail. Met de juiste balans tussen de hoofdingrediënten: basispositie, belofte, bewijs en bezieling. Daar draait het allemaal om tijdens deze masterclass. Maar je gaat ook aan de slag met de overige ingrediënten. Denk aan de juiste context, je organisatie, je klanten en je concurrenten.

Lukraak wat ingrediënten bij elkaar gooien heeft geen zin. Om tot de juiste mix te komen gebruiken we het 360SAMR model. Hét recept voor de juiste marketingblend voor jouw organisatie.


Datum & TijdConcreet resultaatDoelgroepKosten

Vrijdag 15 september 2017.
We starten om 12.00 uur met een lunch – op een lege maag kan je tenslotte niet werken – en om 16.00 uur sluiten we af met een welverdiende borrel.

Aan het eind van de sessie ga jij naar huis met het perfecte recept voor jouw organisatie. Een nieuwe, frisse schets met concrete handvatten voor de compleet nieuwe kansen voor jouw organisatie.  Dat beloven we!

Deze masterclass is speciaal voor senior marketing- en communicatieprofessionals.

De kosten voor deze masterclass bedragen €195,-. Dit is inclusief lunch en borrel


Wil jij erbij zijn?

Schrijf je in via onderstaand formulier.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
The following two tabs change content below.
Webredactie

Webredactie

Webredactie

Alle berichten van Webredactie