header-image

PHP Programmeur

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bakken met data, dat hebben we bij SAMR. Data uit marktonderzoek, data van onze opdrachtgevers, data uit social media. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Deze bakken met data an sich zijn waardeloos. Bij SAMR verstaan we de kunst om pareltjes uit deze data te halen. Hiermee kunnen wij organisaties helpen kun klanten nog beter te leren kennen. Wij kunnen klantgedrag voorspellen en helpen organisaties om markten te vinden en kansen te realiseren. Hierdoor blijven zij relevant.

Om ons team te versterken, zoeken wij een

PHP Programmeur

Jouw baan

Onze klanten bieden wij ook de mogelijkheid om zelf data te verzamelen. Hiervoor hebben wij een Do It Yourself tool ontwikkeld: SmartAllies. En dat is waar jij in beeld komt. Wij zoeken namelijk een producteigenaar die deze tool gaat optimaliseren en door ontwikkelen. Je gaat nieuwe features uitwerken en ontwikkelen op basis van de behoefte van de markt, je pleegt het nodige onderhoud en tussendoor werk je ook wat vervelende bugs weg. En last but not least: je hebt contact met onze klanten voor het bieden van ondersteuning en het afvangen van problemen en vragen. Klik hier om meer weten over de tool? 

Wat moet je in huis hebben om deze functie in te kunnen vullen:
In ruil voor jouw talent bieden wij jou:

Deze geweldige en interessante baan voer je uit in een inspirerende en dynamische omgeving. Nieuwe mensen zijn bij ons meer dan welkom. De werksfeer is informeel en wij zijn zuinig op onze mensen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat mensen die zich prettig voelen beter presteren. Dus naast een toffe functie met leuke en slimme collega’s krijg je ook:

Wie is SAMR?

Bij SAMR draait het allemaal om kansen. Met onze allesoverheersende drive helpen wij klanten de beste kansen te selecteren. Keuzes voor iedereen die mooie kansen zoekt. Op hun markten, binnen hun domeinen, voor hun doelgroepen.

SAMR heeft in de loop der jaren steeds nieuwe lichtingen toptalent weten binnen te halen. Mensen met verschillende achtergronden. Met hun eigen specialismen. Het resultaat is dat we met multidisciplinaire teams aan de slag gaan voor onze klanten. Jouw SAMR collega’s zijn gedreven, tonen lef en werken met plezier. Werken graag samen. Samen met collega’s. Maar vooral ook samen met onze klanten. Want samen bereik je het beste resultaat. 

Zie jij je kans bij ons schoon?

Hebben wij jou overtuigd? Stuur dan je sollicitatie met een kort en bondig CV naar ikwilwerken@samr.nl

Behoefte aan meer informatie? Bel gerust met onze HR Manager Coosje van Gelder of met onze teammanager Eelco van de Stolpe via 033 – 330 33 33.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.