Proposition Architects nieuwe associate partner SAMR

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Leusden, 17 maart – Marktvindersbureau SAMR en Proposition Architects slaan de handen ineen om organisaties te helpen bij het ontwikkelen van nieuwe proposities op basis van nieuwe markt- en klantinzichten. De samenwerking gaat per direct van start.

Onderscheidende duurzame klantrelaties

Peter de Boer en Jan Heuvel, oprichters van Proposition Architects hebben hun sporen in strategische marketing en creatieve strategie ruimschoots verdiend. Sinds 2000 zetten zij hun kennis en ervaring in om organisaties te helpen om hun business strategie zo vorm te geven dat zij op een onderscheidende wijze een duurzame relatie met klanten aan kunnen gaan.

De Boer: “Met een bewezen multidisciplinair plan, ontwerpen, bouwen of herbouwen wij positioneringen en waardeproposities voor organisaties. Niet alleen vanuit de ratio, maar ook vanuit hart en ziel. Dit vertalen wij samen door naar alles wat hun klanten raakt. Wij brengen een internationaal netwerk mee van creatieve toptalenten.”

Factbased value propositions bouwen

Dankzij de samenwerking tussen SAMR en Proposition Architects kunnen proposities voor, tijdens en na hun ontwikkeling worden getoetst bij consumenten en de markt. Jorgen Botermans, Algemeen Directeur SAMR: ”SAMR en Proposition Architects vinden elkaar op het snijvlak van inzichten en de vertaling daarvan in concrete uitgewerkte concepten voor nieuwe of betere producten, services of diensten. We reiken niet alleen de kansen in de markt aan, maar samen met Proposition Architects leren we onze klanten ook hoe ze die kansen kunnen verzilveren.’’

Over SAMR

SAMR profileert zich sinds 2015 als marktvindersbureau op zoek naar kansen in de markt voor haar klanten. Die kansen vinden zij door bestaande en nieuwe data te verbinden. SAMR is één van de grootste en meest toonaangevende spelers op het gebied van klantbeleving, klankloyaliteit en data creativiteit en heeft daarin ruim 30 jaar ervaring opgebouwd. SAMR ondersteunt opdrachtgevers in verschillende sectoren zoals financiële en zakelijke dienstverlening, overheid, energie, retail, transport, zorg en FMCG bij klantgedreven vernieuwing. Enkele opdrachtgevers van SAMR zijn: Achmea, HEMA, ANWB, Jacobs Douwe Egberts, Jumbo, NS, Eneco, STER en Dienst Publiek & Communicatie van de Rijksoverheid.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
The following two tabs change content below.
Webredactie

Webredactie

Webredactie

Alle berichten van Webredactie

Meer uit de serie persberichtMeer uit de serie propositiesMeer uit de serie proposition architects