header-image

Publieksprijzen Shopping Awards XL

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Elf webshops in de prijzen

Wijnvoordeel.nl, Greetz en Kleertjes.com zijn samen met nog acht e-commerce spelers als beste beoordeeld door Nederlandse consumenten. Zij ontvingen donderdag 23 maart 2017 tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk een Publieksprijs XL in hun categorie.

Onafhankelijk onderzoek

De Publieksprijzen XL zijn bestemd voor retailers met een online activiteit en een jaaromzet van 4 miljoen euro of meer. De winnaars van de publieksprijzen worden bepaald door een uitgebreid en onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door SAMR. Consumenten is gevraagd naar hun mening over webshops waar ze klant zijn. Er is specifiek gevraagd naar hun ervaringen in de hele customer journey. Hoe ging de oriëntatie, het keuzeproces, bestellen, betalen, bezorging en eventueel retourneren. Daarvoor zijn willekeurige consumenten benaderd vanuit het onafhankelijke panel van Toluna. Daarnaast hebben de deelnemers aan de Shopping Awards zelf ook hun klanten gevraagd om hun mening te geven. De mening van de willekeurig geselecteerde klanten weegt zwaarder mee in de eindscore. Om een representatieve score op te halen, is iedere deelnemer door minimaal 100 klanten beoordeeld. Daarvoor zijn duizenden consumenten benaderd en zijn bijna 32.000 waarnemingen opgehaald.

De winnaars, per categorie
Computer Hard- & Software
123inkt.nl

Elektronica & Telecom 
Coolblue

Eten & Drinken 
Wijnvoordeel.nl

Financiële Diensten 
Independer.nl

Huis & Tuin 
Dekbed-Discounter

Mode 
Kleertjes.com
Persoonlijke Verzorging
Body & Fit Sportsnutrition

Schoenen
Omoda Schoenen

Speelgoed & Cadeaus 
Greetz

Vakanties & Reistickets 
Corendon

Warenhuizen 
Superwinkel

Vakprijzen, Game Changer en Lightspeed Ecommerce50

Naast de Publieksprijzen XL zijn tijdens het Shopping Award Gala in totaal zes Excellence Awards, de DHL Cross-border Award en de Shopping Award Game Changer uitgereikt. Ook is de Lightspeed Ecommerce50, de lijst met de vijftig snelst groeiende webwinkels van ons land, gepresenteerd door host Jan Joost van Gangelen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
The following two tabs change content below.
Webredactie

Webredactie

Webredactie

Alle berichten van Webredactie