header-image

Gezocht: de BESTE Stagiair van Nederland

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gaat je hart sneller kloppen van het vinden van kansen voor bedrijven? Zoek jij een stage waarin je én veel leert én veel doet? En durf je ons te vertellen hoe wij het beter kunnen doen? Dan hebben wij een prachtige kans voor je! 

Laat zien wat je in huis hebt

Stagiaires die meedraaien in onze projecten en vooral eenvoudige klusjes doen zijn niet moeilijk te vinden. Maar daar nemen wij geen genoegen mee. Bij SAMR willen we meer. Wij willen we echt gebruik maken van jouw talent. Zodat jij niet alleen leert, maar wij óók leren van jou. We verwachten daarom niet dat je klakkeloos onze ‘way of work’ overneemt, maar met een gezonde portie eigenwijsheid laat zien hoe het beter kan. Of gewoon leuker.

Op ons projectenplein voeren we elke dag onderzoeken uit voor de top van het (inter)nationale bedrijfsleven. Hier schrijven we offertes en maken we vragenlijsten. Onze collega’s van Data Intelligence programmeren dit en doen vervolgens de analyses. De resultaten die zij ons aanleveren, vertalen wij weer naar inzichtelijke rapportages, factsheets en kansen voor onze klanten.

Wat ga je doen?

Alles is mogelijk tijdens je stage. Je mag meedraaien op veel facetten van onze onderzoeken en aanschuiven bij onze klanten. Je werkzaamheden zijn gevarieerd, maar waar je in ieder geval aan kunt bijdragen:

Maar, zoals aangegeven horen wij ook graag jouw verhaal en jouw mening. Wij bedenken dit, maar vind je dat het anders moet dan willen we dat weten.

 

Je profiel?Wij biedenWie is SAMR?

Wij zoeken iemand die
– houdt van onderzoek
– een HBO/WO studie richting sociale wetenschappen, bestuurskunde, marketing oid volgt
– in zijn/haar derde of vierde jaar zit
– secuur, haast perfectionistisch te werk gaat
– een goede beheersing van de Nederlandse taal heeft
– minimaal 32 uur per week beschikbaar is, voor minimaal 3 maanden
– graag in een dynamisch, gezellig team wil werken

In ruil voor jouw talent bieden wij jou:
– een zeer leerzame werkomgeving, waar je allerlei verschillende klanten en onderzoeken voorbij ziet komen
– kansen om zelf zaken proactief op te pakken: afhankelijk van jouw ambitie kun je de stage zo groot maken als je zelf wilt
– verantwoordelijkheid
– een informele werksfeer
– een stagevergoeding

SAMR was ooit een onderzoeksbureau. Nu zijn wij marktvinders. Dat is echt wel even iets anders. Daarom zoeken wij ook een stagiair die net even ander denkt. Bij ons draait het allemaal om kansen. Wij helpen klanten de beste kansen te selecteren. Op hun markten, binnen hun domeinen, voor hun doelgroepen. 

Wie worden jouw collega’s? 
SAMR heeft in de loop der jaren steeds nieuwe lichtingen toptalent weten binnen te halen. Mensen met verschillende achtergronden. Met hun eigen specialismen. Het resultaat is dat we met multidisciplinaire teams aan de slag gaan voor onze klanten. Jouw SAMR collega’s zijn gedreven, tonen lef en werken met plezier. Werken graag samen. Samen met collega’s. Maar vooral ook samen met onze klanten. Want samen bereik je het beste resultaat. We werken hard, maar er wordt ook veel gelachen.

Verras ons

Heb jij zin om aan unieke projecten te werken? Kansen vinden voor de grootste bedrijven van Nederland? Verras ons dan met je creatieve brief en/of CV. Mail naar ikwilwerken@samr.nl. Behoefte aan meer informatie? Bel gerust met Majka van Doorn via 033 – 330 33 33.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.