header-image

Add+Impact

Kansloos: roepen in de woestijn.

Een campagne is een kans. Een buitenkans op een nieuw perspectief. Een kans om jezelf in een nieuw daglicht te zetten. Mits je de juiste snaar weet te raken. Anders ben je kansloos.

Soms lukt dat niet. Jij roept. Niemand luistert. Het overkomt twee op de drie campagnemakers. Wij vinden dat zonde en onnodig.

SAMR helpt je precies dat te voorkomen. Nog voordat je je campagne lanceert. Wij rekenen uit wie er gaat luisteren en waar jouw kansen liggen. Niet meer gokken, maar maximale effectiviteit. Add+Impact noemen we dat.

Lees hier hoe Add+Impact in de praktijk werkt Lees hier hoe de commercial van Gamma uit de test komtNeem meteen contact op
Weg bonnefooi!

Zeker weten dat jouw campagne dat doet wat je wil. Weg bonnefooi en gewoon op open doel schieten. Dat gaat alleen als je de spelregels kent. Bij SAMR kennen we die. Hoe? Door te testen. Op en met jouw doelgroep. En daar dan weer jouw kansen uit te destilleren. Gefundeerd op ervaring en kennis.

Dat geeft jou de kans om vooraf nog aan de knoppen te draaien. Finetunen. En dan? Dan kom je beslagen ten ijs. Jij weet dat hoofden zullen draaien. De juiste hoofden. Om de juiste redenen. Jouw campagne in zijn volle potentie.

Light, regular of tailor made

Add+Impact zetten we in op verschillende manieren. Net wat bij jou past. Bijvoorbeeld de light versie, daarmee weet je na 10 dagen al: kansrijk of kansloos! Check hier welke versie bij jou past  Terug naar onze oplossingen

Add + Impact = resultaat verzekerd!

Meer informatie? Mail Fred Roodbeen