header-image

Add+Impact

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Kansloos: roepen in de woestijn.

Een campagne is een flinke investering, maar je doet het niet voor niets. Het is een buitenkans om je merk in een nieuw daglicht te zetten. Mits je de juiste snaar weet te raken. Anders ben je kansloos en heeft je investering weinig nut.

Soms lukt het niet. Jij roept. Niemand luistert. Het overkomt twee op de drie campagnemakers. Wij vinden dat zonde en onnodig.

SAMR helpt je precies dat te voorkomen. Zeker weten dat jouw campagne dat doet wat je wilt. Nog voor je de campagne lanceert. Add+Impact noemen we dat.

Neem meteen contact op

 

Add+Impact in de praktijk Case: Gamma
 Trefzeker

In jouw commercial doe je een belofte aan je klanten. Die belofte moet doel tr gebeurt alleen als je je doelgroep met de juiste toon Door te testen. Op en met jouw doelgroep. En daar dan weer jouw kansen uit te destilleren. Gefundeerd op ervaring en kennisen een goed aanbod weet te raken. Add+Impact meet precies dat. Kwalitatief en kwantitatief. Met een benchmark van ruim 6.000 commercials wereldwijd kunnen we cijfers heel goed in perspectief plaatsen.

We evalueren de commercial op vier onderdelen:

  • Trekt de commercial de Aandacht
  • Merkbinding: versterkt de commercial de band tussen merk en consument
  • Branding: is de connectie tussen merk en commercial sterk genoeg
  • Brengt de commercial de juiste Boodschap over

Add+Impact geeft jou de kans om vooraf nog aan de knoppen te draaien. Finetunen. En dan? Dan is jouw commercial trefzeker. Jij weet dat hoofden zullen draaien. De juiste hoofden. Om de juiste redenen. Jouw campagne in zijn volle potentie.

Add + Impact = resultaat verzekerd!

Meer informatie? Mail Fred Roodbeen

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.