header-image

Wij zijn SAMR

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
SAMR. Marktvinders

Het zijn fascinerende marketingtijden. Niet eerder was de klant zó ongrijpbaar. Terwijl er nog nooit zo veel relevante data beschikbaar waren. Oude marktonderzoek- en strategiemodellen slagen er niet in de marktkansen van vandaag te benutten. Dus is het tijd voor iets compleet nieuws.

Tijd voor marktvinden. Het combineren van data, kennis van klantgedrag en design. Een discipline middenin de wereld van vandaag. Met data als onze roots, kennis van mensen om gedrag te beïnvloeden en design als vermogen om creatieve oplossingen te bedenken.

 

Ons strategisch model 360SAMR geeft je organisatie écht richting. Door te kijken naar de complete context vinden we nieuwe kansen. Kansen die we benutten op basis van onze jarenlange kennis van klanten en markten. En dat alles factbased onderbouwd.​

De compleet nieuwe kansen van vandaag.

 

Ons verhaal begint met de oprichting van MarketResponse in 1985. Het bedrijf groeide en bloeide snel. De vraag naar inzichten in de wensen van specifieke consumenten groeide mee. Dat leidde in 2000 tot de oprichting van SmartAgent.

Maar: tijden veranderen, ontwikkelingen gaan razendsnel en consumentengedrag verandert.
Een tekort aan onderzoeksdata werd data-obesitas. De enorme impact van data beïnvloedt ons dagelijks leven. Het verandert onze wereld. En dus ook ons vak.
De mensen achter MarketResponse en SmartAgent zetten al jarenlang de toon in het vakgebied. En die traditie zet SAMR voort.

Dat is onze reis tot nu toe. We zijn gegroeid van marktonderzoekers naar marktvinders. Door onze eigen kans te zien. En te grijpen.

Tijden veranderen

ontwikkelingen gaan razendsnel en consumentengedrag verandert

DE SAMRS 

SAMR heeft de mensen, de kennis en vaardigheden om samen de beste kansen voor organisaties te vinden. Een stel toffe bollebozen met multisisciplinaire talenten.

De SAMR’s zijn gedreven, tonen lef en werken met plezier. We werken graag samen. Samen met collega’s, maar vooral ook samen met onze klanten.  Want samen bereik je het beste resultaat.

WAT ONS BINDT?
De allesoverheersende drive om onze klanten te helpen de juiste keuzes te maken.
Keuzes voor iedereen die mooie kansen zoekt. Op hun markten, binnen hun domeinen, voor hun doelgroepen.

Samen op zoek naar de beste kans

Helpen de klant de juiste keuzes te maken

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.