Big data oplossingen

DATA CREATIVES

De kans zit in data!

Bergen data zijn er beschikbaar. Daar moet je iets mee als organisatie. Maar wat?! Hoe zet je data in voor jouw organisatie?

Waarde creëren

De mogelijkheden van big data zijn vaak onbekend. Dat maakt het spannend. Maar daar houden wij van. Want wij weten waar we moeten zoeken en wat we moeten doen. Wij laten de enorme mogelijkheden die data biedt zien. Door te zoeken, vinden en te verbinden creëren wij waarde. Vergroten wij je ROI. Optimaal rendement op je data.

Wist je dat wij een schat aan data bezitten? Psychgrafische data van heel Nederland en alle socio-demografische variabelen. Die vind je sámen nergens anders. Wij doen niets liever dan die data combineren met jouw data en open data. Moet je eens opletten wat voor geweldige kansen er dan zichtbaar worden.

Gratis datascan

Wij komen met alle liefde bij je langs voor een vrijblijvende datascan. Je ziet meteen wat er allemaal mogelijk is! Wedden dat je enthousiast wordt?

Predictive modelling

Data-creativiteit toont de kansen van morgen.

Welke prospects zijn het meest kansrijk? Is het zinvol om een vestiging in die hippe opkomende buurt te openen? Welk assortiment past het best bij mijn klanten?

Iedere marketeer herkent de strekking van deze vragen. En Predictive Modelling geeft het antwoord. Factbased op basis van data.


Van gut feeling naar zekerheid

Je hebt een plan, of het nu gaat om prospects, vestigingen, potentiële leden of donateurs. Je wilt weten of het plan kansrijk is. Misschien kom je op basis van ervaring een heel eind, maar je wilt op méér vertrouwen dan gut feeling alleen. Je wilt zekerheid.

Die zekerheid bieden wij. En dat niet alleen, we bieden je ook nieuwe inzichten. Met Predictive Modelling. Dit is hoe het werkt.

Het begint met data

Om tot een voorspelmodel te komen, inventariseren we welke data er beschikbaar zijn. Zowel binnen als buiten jouw organisatie. Om die data te vinden maken we gebruik van geavanceerde technieken. En we bepalen de kwaliteit van die data, want niet alle data zijn geschikt als voorspeller. Het belangrijkste onderdeel is het structureren van de data. Welke data gebruiken we wel of niet, hebben we voldoende data, zijn de data betrouwbaar, zijn ze volledig?

Data creativiteit

Na dit grondige voorwerk gaan onze data creatives aan de slag. Want het hebben van goede data is één. Deze data vervolgens gebruiken om te voorspellen is iets heel anders. Daar heb je kennis voor nodig. Ervaring. Creativiteit. Dat is de toegevoegde waarde van onze data creatives.

Met hun enorme kennis en creativiteit bouwen zij een model waarmee jij zicht hebt op verbanden tussen de verschillende variabelen. Zo weet je wat de impact van een assortimenswijziging is. Bereken je de response op een mailing. Of voorspel je zelfs jouw omzet. Kortom, je krijgt antwoord op jouw vragen. Zekerheid.

De kansen van morgen, pak je op basis van goede data en de juiste interpretatie. En dát is Predictive Modelling.

Geo-psychografische informatie (dashboard)

SAMR Profile Portal

Het SAMR Profile Portal visualiseert geo-psychografische data. En wel zo dat jij heel gemakkelijk grip krijgt op de kansen die data jou bieden.


Kansen in een oogopslag

Het psychografisch en sociodemografisch profiel van jouw klanten wordt afgezet tegen de rest van Nederland of jouw verzorgingsgebied. Zo is in één oogopslag duidelijk hoe jouw klanten zich verhouden tot je verzorgingsgebied. Wie jouw typische klant is? Wat jouw verzorgingsgebied is. Wat jouw penetratiegraad is.

SAMR Profile Portal is ideaal voor organisaties met verschillende vestigingen of locaties. Binnen een paar klikken vergelijk je de verschillende locaties met elkaar. Zo wordt duidelijk waar per vestiging of locatie kansen liggen.

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om te bekijken.