Implementatietrajecten

 

 

360SAMR™ 100 dagen traject

Diagnose, richting én beweging.

Anders kijken naar de vraagstukken van vandaag. Anders doen. Dat is onze filosofie. 360SAMR™ noemen wij het. Kort gezegd komt het neer op het combineren van data en inzichten uit verschillende invalshoeken. Het geeft niet alleen richting, maar brengt organisaties en mensen in beweging.


De enorme snelheid waarmee veranderingen op ons afkomen stelt ons continu voor nieuwe uitdagingen. Om relevant te blijven is de drang naar vernieuwing groter dan ooit. De neiging om te sleutelen op enkele onderdelen is groot. Maar een organisatie bestaat niet uit losse onderdelen. Het is een geheel. Met ons model 360SAMR™ zoomen we uit. Kijken we naar het gehele plaatje. De complete aanpak die daarbij hoort noemen wij het 360SAMR™ ‘100 dagen’ traject.

Geen symptoombestrijding

In honderd dagen geven wij jouw organisatie factbased inzicht in de huidige situatie van alle onderdelen van jouw organisatie; de vier B’s. Waar wringt de schoen in jullie situatie het meest? Wat zijn oplossingen? Op de korte en langere termijn. Een hele toolbox aan interventies staat ons ter beschikking. Het gaat er om welke interventie past bij jouw organisatie. We maken de gewenste ontwikkeling duidelijk en zetten de eerste stappen op weg naar die ontwikkeling.

Geen traject is hetzelfde, maar het doel wel: hoe bereik ik (opnieuw) een waardevolle positie voor mijn organisatie, team, merk of product in de turbulente wereld van vandaag. Geen symptoombestrijding, maar een complete aanpak in drie fasen:

360SAMR™ in 100 dagen. Van exploratie tot en met implementatie.